您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2019年成人高考高起点英语词汇与语法练习及答案

来源: 中国教育在线     2019年10月31日

2019年成人高考高起点英语词汇与语法练习及答案

词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

( )1.—The sea is very rough today.

—Yes, I‘ve never seen _______ before.

A. such rough sea B. such a rough sea

C. so rough sea D. that rough sea

( )2.—She‘s broken her arm again.

—Again? I ______ she _______ ever broken it before.

A. don‘t know; has B. didn’t know; had

C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would

( )3.—Has the wallet been returned yet?

—No, but we expect ______ any day now.

A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned

( )4.—I‘ve been told to pay the rent.

—But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

A. must be B. may be

C. must be paid D. must have been paid

( )5. Montreal is larger than _______ in Canada.

A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city

( )6. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales

( )7. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

A. a topic should be selected B. a topic to be selected

C. your topic should be selected D. select a topic

( )8.—I usually travel by train.

—Why not ________ by plane for a change?

A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going

( )9. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

A. closing; trembling B. closed; trembled

C. closing; trembled D. closed; trembling

( )10. He _______ here for 20 years by the end of next month.

A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work

( )11. I‘ll do _______ the doctor advised.

A. as B. like C. that D. all what

( )12.—Did we have to wait for Tom?

—Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be

( )13. Why do you insist on ________?

A. this to be done B. this done

C. this being done D. this is done

( )14. We looked everywhere for the ________.

A. missing watch B. missed watch

C. watch being missed D. watch that lost

( )15. ______, the runners crossed the finish line.

A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired

( )16. _______ by the air, the kite went up into the sky.

A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed

( )17.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

— _______.

A. So are the fish B. So the fish are

C. Neither the fish D. Neither are the fish

( )18. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

A. that B. which C. it D. so

( )19. Was it last Friday ________ you met him?

A. that B. on which C. which D. when

( )20. _______ might fail in the exam worried him.

A. He B. That he C. What D. It

词汇与语法知识参考答案:

1.B 2.B 3.C 4.D 5.D 6.D 7.D 8.D 9.D 10.C 11.A 12.A 13.C 14.A 15.B 16.B 17.A 18.B 19.A 20.B

2019年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2019成人高考录取查询时间及入口

2019年成人高考成绩查询官方入口及时间

2019年成人高考历年真题

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
新永利娱乐登入
网站地图 电子mg网址登入 永利娱乐开户登入 永利娱乐官方赌场登入
申搏官网代理 皇家赌场登入 申博太阳城娱乐场 申博娱乐真钱骰宝
大众彩票登录 澳客足球比分 太阳城游戏手机版 盛大彩票平台直营网
九五至尊游戏开户登入 永利娱乐官方网站登入 新葡京棋牌官方网登入 永利线上赌场登入
永利官方登入网址 永利在线开户登入 永利娱乐游戏登入 电子mg网址登入
XSB597.COM 1116118.COM 988ib.com 729XTD.COM 1112997.COM
989sunbet.com 588XTD.COM 999TGP.COM 361xx.com XSB5555.COM
rp138.com 8YQS.COM 3453111.COM 591ib.com 587sunbet.com
787XTD.COM DC785.COM 400xsb.com 44sbsun.com 398psb.com