您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2019年成人高考高起点英语完形填空练习及答案

来源: 中国教育在线     2019年10月31日
单选题

2019年成人高考高起点英语完形填空练习及答案

一、通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long 7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around 13_. _14 he swung, sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16 slowly for him.

_17_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _18_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _19_ his way to the university, looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

( )1.A. because B. as C. so D. for

( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

( )12.A. garden B. tree C. land D. air

( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

C. Left and right D. Around and around

( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

( )16.A. enough B. more C. too D. less

( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

( )19.A. on B. for C. by D. with

( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

二、通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

_47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

( )1.A. because B. as C. so D. for

( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

( )12.A. garden B. tree C. land D. air

( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

C. Left and right D. Around and around

( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

( )16.A. enough B. more C. too D. less

( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

( )19.A. on B. for C. by D. with

( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet


2019年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2019成人高考录取查询时间及入口

2019年成人高考成绩查询官方入口及时间

2019年成人高考历年真题

点击查看答案参考答案: 1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D 完形填空答案: 1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D
你可能感兴趣的试题
2018年成人高考进入备考阶段,小编为大家整理了成人高考高起点英语各类句型的语法精讲,作家平常复习的时候可以多背多记。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理成人高考高起点英语历年作文范文(12篇),供考生备考复习之用!

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
新永利娱乐登入
网站地图 永利现金娱乐登入 永利宝游戏登入网址 永利现金赌场登入
申博娱乐真钱金花 菲律宾申博娱乐官方网 申博亚洲667878 宝马线上娱乐平台
博彩3d论坛 澳门博彩评级网址导航登入 新濠影汇游戏登入 bet365体育网登入
永利贵宾会登入 九五至尊娱乐手机版登入 永利娱乐场开户登入 永利会娱乐官网
永利娱乐会员登入 永利宝娱乐登入 九五至尊娱乐手机版登入 新葡京游戏快速充值中心
911XTD.COM TONGSHISHI.COM 697XTD.COM 55sbsg.com XSB9999.COM
588xsb.com 777sbsb.com 887XTD.COM XSB591.COM XSB558.COM
778DC.COM 78XTD.COM 198jbs.com XSB595.COM 575sj.com
XSB1111.COM 131ib.com 1188DZ.COM 687XTD.COM 166TGP.COM